Son dakika! Konya'da Orhan Sevindi'nin ölümüyle ilgili acı gerçeği başhekimlik açıkladı

Son dakika! Konya'da Orhan Sevindi'nin ölümüyle ilgili acı gerçeği başhekimlik açıkladı

Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, bu sabah hayatını kaybeden radyoloji teknikeri Orhan Sevindi'nin sorumluluk alanı dışındaki eczane depo inşaat alanına asansör olarak planlanmış boşluktan 1 kat aşağı düşerek hayatını kaybettiğini açıkladı

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Radyoloji Bölümü Sorumlu Teknisyeni olarak görev yapan Orhan Sevindi'nin asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili acı gerçeği açıkladı.

NEÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Radyoloji Bölümü Sorumlu Teknisyeni olarak görev yapan Orhan Sevindi asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. Mesai arkadaşlarınca çıkarılıp tedavi altına alınan Sevindi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İNŞAATIN DURUMUNU MERAK ETTİĞİ İÇİN GİTMİŞ

Konuyla ilgili Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği'nden bir açıklama geldi. Başhekimlik, olayın duyurulduğu gibi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde değil, eczane depo inşaat alanında meydana geldiğini açıkladı. Açıklamada Sevindi'nin bir arkadaşıyla birlikte inşaatın durumunu merak ettiği için gittiği sorumluluk alanı dışındaki eczane depo inşaat alanında asansör olarak planlanmış boşluktan bir kat aşağıya düşerek yaralandığını, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi

"ORHAN SEVİNDİ’Yİ ELİM BİR KAZA SONUCU KAYBETMİŞ OLMANIN DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ"

NEÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Meram Tıp Fakültesi Hastanemizde Radyoloji Bölümü Sorumlu Teknisyeni olarak görev yapan değerli mesai arkadaşımız Orhan Sevindi’yi elim bir kaza sonucu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Yaşanan elim kaza ile ilgili bazı basın yayın organlarımızda yer alan bilgi farklılıklarının giderilmesi amacıyla Hastanemizce açıklama yapılması gereği hasıl olmuştur.

Şöyle ki;

Hastanemizin emektar ve sevilen çalışanlarından biri olan değerli personelimiz Orhan Sevindi, sorumluluk alanı dışındaki eczane depo inşaat alanına, yanında bulunan bir başka personelle birlikte inşaatın durumunu merak ettiği için gitmiş, asansör olarak planlanmış boşluktan bir kat aşağıya düşmüş, olay anında müdahale edilmiş ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Kıymetli çalışma arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduğumuzu bir kez daha yineler, kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum