Son dakika! Konya'da konser çıkışı bıçaklı saldırı! Kırmızıda geçti diye uyaran sürücüyü bıçaklayıp kaçtılar

Konya'da konser çıkışı kırmızı ışıkta geçen şahısları uyaran sürücü 3-4 kişilik grupla çıkan tartışmada karnından bıçaklandı. Genç grup sürücüyü kanlar içerisinde bırakıp hızla uzaklaştı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi

Son dakika haberi.. Konya'da konser çıkışı kırmızı ışıkta geçen gençleri uyaran sürücü 3-4 kişilik grupla çıkan tartışmada karnından bıçaklandı.

Olay, Konya'nın Selçuklu ilçesi Selçuklu Kongre Merkezi önünde meydana geldi. Mehmet Erdem konseri çıkışında yaya geçidinde kırmızı ışıkta geçen genç grubu uyaran sürücü, çıkan tartışmada karnından bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kimliği henüz belirlenemeyen yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ekipler kaçan saldırganların peşinde.

Bir görgü tanığı, "Konser çıkışı yaya geçidinde yaya kırmızı yanıyorken yaya yürümeye kalktı. Şoförün birisi ikaz etti, o arada tartışma çıktı. 3-4 kişilik bir ekip bıçakladılar sonra da bırakıp gittiler" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum