Son dakika! Konya'da evden altın ve para çalan hırsız anında yakalandı!

Son dakika! Konya'da evden altın ve para çalan hırsız anında yakalandı!

Konya Aymanas Mahallesi'nde bir vatandaşın kötü günleri için yıllarca biriktirdiği altın ve paralarını çalan hırsız, polis ekipleri tarafından çaldığı altın ve paralarla birlikte kıskıvrak yakalandı. Para ve altınlar sahibine teslim edildi

Konya’nın Meram ilçesinde bir vatandaşın evine girerek, kötü günleri için yıllarca biriktirdiği altın ve paralarını çalan hırsız, polis ekipleri tarafından çaldığı altın ve paralarla birlikte yakalandı.

EVE GİRİP TÜM BİRİKİMİNİ ÇALDI

Konya’nın Meram İlçesi Aymanas Mahallesinde bir eve giren hırsız, vatandaşın yıllarca kötü günleri için biriktirdiği altın ve paraları çalarak kayıplara karıştı. Eve hırsız girdiğini fark eden ev sahibi olayı polis ekiplerine bildirdi.

KISKIVRAK YAKALANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan çalışmalarda güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler hırsızlık şüphelisinin M.S. (39) olduğunu tespit ederek hırsızı kısa sürede çaldığı altın ve paralarla birlikte yakaladı.

ÇALINAN ALTIN VE PARALAR SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

M.S.’nin çaldığı altın, ziynet eşyaları ve nakit para, polis ekipleri tarafından el koyularak sahibine teslim edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan hırsızlık şüphelisinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

55.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.