Son dakika! Konya'da bipolar hastası şahıs bıçakla eşi ve çocuğunu rehin aldı!

Son dakika! Konya'da bipolar hastası şahıs bıçakla eşi ve çocuğunu rehin aldı!

Konya'da cinnet geçiren bipolar hastası şahıs eşi ve çocuğunu rehin aldı. Polis ekipleri şahsı iknaya çalışırken itfaiye ekipleri ise kendilerini mutfağa kilitleyen anne ve çocuğunu kurtarmak için zamanla yarıştı

Konya'da cinnet geçiren bipolar hastası şahıs eşi ve çocuğunu rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri kendilerini mutfağa kilitleyen anne ve çocuğunu kurtarmak için zamanla yarıştı.

Olay saat 17.50 sularında Konya'nın Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Ulvi Sultan Sokak'ta bulunan Arma Kent Sitesinde meydana geldi. Sitenin 12 katında bir dairede bipolar hastası baba Zahit N. cinnet geçirerek elinde bıçakla eşi Deniz N. ve çocuğu Zeynep N.'yi rehin aldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kadın ve çocuğun kendilerini korumak için kendilerini mutfağa kilitlediği öğrenilirken, ekiplerin şahsı ikna çalışmaları sürüyor.

Polis kapıyı kırıp eve girerken, şüphelinin karısı Deniz N. kendisi ve çocuğunu korumak için mutfağa kilitledi.

İkna çalışmaları devam ederken, çocuk Zeynep N. itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

Zahit N.'nin daha önceden ailesine her hangi bir darp ve şiddetinin söz konusu olmadığı öğrenilirken, şahsın psikolojik sorunları nedeniyle tedaviyi reddettiği belirtildi. Anne Deniz N. eşinden şikayetçi olmadı.

b.jpgbb.jpg

2.jpg

5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.