Son Dakika: Karatay Belediyesi'nde silah sesi
Konya'nın merkez Karatay Belediye binasında bir kişinin silahla vurulduğu ihbarı üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Ağır yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.
Konya'nın merkez Karatay Belediye binasında sabah saatlerinde tek el silah sesi duyuldu. Bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan belediye personeli, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi süren şahıs, ikindi saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yaşanan olayla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.