SON DAKİKA... Kahramanmaraş'ta Ortaokula Silahlı Saldırı: Vali Acı Acı Haberi Duyurdu

SON DAKİKA... Kahramanmaraş'ta Ortaokula Silahlı Saldırı: Vali Acı Acı Haberi Duyurdu

SON DAKİKA... Kahramanmaraş Ayser Çalık Ortaokulu’nda düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Bölgede güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu, bugün sabah saatlerinde kan donduran bir saldırıya sahne oldu. Henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce düzenlenen silahlı saldırı sonrası okulda büyük panik yaşandı. Silah seslerinin duyulmasıyla birlikte eğitim kurumu hızla tahliye edildi ve bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Vali Mükerrem Ünlüer: 4 Can Kaybı Var

CNN'deki habere göre Olayın hemen ardından açıklama yapan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, saldırıdaki acı tabloyu paylaştı. Vali Ünlüer, saldırı sonucunda 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralıların bulunduğunu resmen bildirdi. Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve durumlarının yakından takip edildiği öğrenildi.

Ankara’dan Heyet Yola Çıktı

Yaşanan facianın ardından devletin zirvesi harekete geçti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, olay yerinde incelemelerde bulunmak ve ailelere destek olmak amacıyla derhal Kahramanmaraş’a gitmek üzere yola çıktı. Saldırının nedeni ve failiyle ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Vali'den Açıklama

TRT Haber'den edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kentteki bir okulda silahlı saldırı olduğunu ve yaralıların bulunduğunu bildirdi.

Vali Ünlüer, yaptığı açıklamada, Ayser Çalık Ortaokulu'nda henüz bilinmeyen nedenle silahlı saldırı olduğunu söyledi.

Olayın çok taze olduğunu belirten Ünlüer, "Şu an bir saldırı var. Bir okulumuzda üzücü bir olay yaşandı. Yaralılarımızın olduğu bilgisi bize ulaştı. Konuyu derinlemesine araştırıyoruz." diye konuştu.

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.

Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.

Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.