Son dakika! İstanbul'u kana bulayacaklardı! 3 terörist patlamaya hazır 5 kg patlayıcıyla yakalandı

Son dakika! İstanbul'u kana bulayacaklardı! 3 terörist patlamaya hazır 5 kg patlayıcıyla yakalandı

İstanbul Sancaktepe'de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi

İstanbul Sancaktepe'de TEM Birimleri bir terör hücresini daha çökertti. DKP-BÖG hücre evine düzenlenen operasyonda 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri, patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Soylu, "Sancaktepe’de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi Allah, İstanbul Emniyeti TEM, İstihbarat Birimlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.