Son dakika! HDP İzmir İl binasında silahlı çatışma! Şahıs yakalandı

Son dakika! HDP İzmir İl binasında silahlı çatışma! Şahıs yakalandı

İzmir'de HDP il başkanlığı binasına girerek bir görevliyi silahla öldüren kişi gözaltına alındı. HDP'den yapılan açıklamada saldırıya sert ifadelerle tepki gösterildi. Valilik, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi.

İzmir Konak'taki HDP il binasına girerek camları kıran ve bir görevliyi öldüren silahlı kişi gözaltına alındı. Olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Silahlı olduğu belirtilen bir kişi, İsmet Kaptan Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde bulunan HDP il binasına girdi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, SALDIRGAN YAKALANDI

Silahlı saldırgan kapıyı açan görevli Deniz Poyraz'ı öldürdü. Camları da kıran şahsın yakalanması için polis operasyon düzenledi.

Bölgede trafik durdurulurken, bina çevresinde de güvenlik önlemleri alındı. Şüpheli, içeriye giren emniyet mensupları tarafından kıskıvrak yakalandı.

HDP'DEN TEPKİ, VALİLİKTEN AÇIKLAMA

HDP'den yapılan açıklamada saldırıya sert ifadelerle tepki gösterildi. İzmir Valiliği'nden de saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada saldırının tüm yönleriyle araştırıldığı belirtildi. Saldırganın, sağlık çalışanıyken istifa eden O.G. adlı kişi olduğu bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.