SON DAKİKA: Ereğli Depremle Güne Başladı

SON DAKİKA: Ereğli Depremle Güne Başladı

SON DAKİKA: Konya'nın Ereğli ilçesi güne depremle başladı. Edinilen bilgilere göre 2.7 büyüklüğündeki deprem ilçede hissedildi.

Konya'nın Ereğli ilçesi Taşağıl Mahallesi'nde 2.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin merkez üssünün Taşağıl Mahallesi olduğu ve derinliğin de 9.9 kilometre olduğu belirlendi.

Konya'da daha önce yaşanan depremlerin ardından meydana gelen toprak sıvılaşması nedeniyle bu deprem ilçede hissedildi.

Deprem sonrası herhangi bir yıkım kaydedilmediği bildirildi. Kandilli Rasathanesi depremin saatini 04:34 olarak bildirdi.

eregli-deprem-oldu.jpg

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.

Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.

Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.