Son dakika deprem! AFAD Malatya'daki şiddetli depremi duyurdu! Ardından bir sarsıntı daha yaşandı

Son dakika deprem! AFAD Malatya'daki şiddetli depremi duyurdu! Ardından bir sarsıntı daha yaşandı

AFAD son dakika deprem verilerine göre Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22.04'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada deprem duyuruldu ve "Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu.

Deprem saat 22.04'te yaşanırken derinliği 15.05 kilometre olarak ölçüldü. Malatya'daki deprem çevre illerden de hissedildi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada "Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22.04'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin ilk verileri son dakika olarak paylaştı. Saat 22.04'te yaşanan depremin derinliği 15.05 kilometre olarak ölçüldü.

Malatya Hekimhan'da saat 22,21'de 2,7 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi. İkinci deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Deprem büyük korkuya neden olurken, bölgeden henüz bir olumsuzluk bildirilmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.