Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışma başladı

Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışma başladı

SİVAS (AA) - Sivas Soğuk Çermik Kaplıcas'ında belediye tarafından çalışma başlatıldı.Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas’ın...

SİVAS (AA) - Sivas Soğuk Çermik Kaplıcas'ında belediye tarafından çalışma başlatıldı.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas’ın en önemli kaplıcalarından biri olan Soğuk Çermik Kaplıcası’nda, düzenleme yapılacak.

İlk olarak alanda bulunan ve yetersiz kalan caminin genişletme çalışmalarını gerçekleştiren belediye ekipleri, aynı zamanda alanda yemekevi, idari bina, ofisler ve lavaboları yapacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, "İlimizdeki en önemli kaplıcalardan biri olan Soğuk Çermik Kaplıcası’na vatandaşlarımız özellikle yaz aylarında ilgi gösteriyor. Bu çerçevede yetersiz olan bazı yapılarda restorasyon çalışmaları yapılırken aynı zamanda alanda yemekevi, idari bina, ofisler ve lavaboların yapımına başlandı. Olası elektrik kesintisine karşı jeneratör dairesi kuruyoruz. Burada yeni bir mesire alanı daha yapılacak. İnşallah halkımıza en güzel şekilde hizmet vereceğiz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :