SKM, Seramik Sergisi'ne ev sahipliği yapacak

SKM, Seramik Sergisi'ne ev sahipliği yapacak

Selçuklu Kongre Merkezi, 12 Nisan- 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Turkuaz" Karma Seramik Sergisine ev sahipliği yapacak.

Selçuklu Kongre Merkezi, 12 Nisan- 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Turkuaz" Karma Seramik Sergisine ev sahipliği yapacak.  Selçuklu Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan Selçuklu Kongre Merkezi etkinlikleriyle şehrin kültür, sanat ve sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Selçuklu Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek olan "Turkuaz" Karma Seramik Sergisi sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 

‘‘Turkuaz’’ Karma Seramik Sergisi'nin açılışı 12 Nisan 2019 Cuma Günü saat 17:30'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Küratörlüğünü  Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Mine Ülkü Öztürk'ün yaptığı sergiye Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyen ve öğrencilerin yanı sıra Türkiye’den ve farklı ülkelerden sanatçılar da eserleri ile katılacak.  90’a yakın seramik eserin Konyalı sanat severler ile buluşacağı ‘’Turkuaz’’ Karma Seramik Sergisi 5 Mayıs'a kadar 13:00 ile 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Etiketler :