Siyasilerden Konya'da Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Milli Takıma tebrik

Siyasilerden Konya'da Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Milli Takıma tebrik

A Milli Takımın, Konya'da Letonya'yı 4-0 yenerek 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmasının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bakanlar Bolat, Koca, Tunç, Tekin, Yumaklı, Tekin ve Bak ile İletişim Başkanı Altun tebrik mesajı yayımladı

A Milli Takım, Konya'da Letonya'yı 4-0'lık bir skorla yenerek 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı, İletişim Başkanı ve Bakanlar, sosyal medya hesapları üzerinden tebrik paylaşımlarında bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, A Milli Takımı tebrik ederek, "Letonya'yı 4-0 mağlup ederek EURO2024'e katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımımızı kutluyor, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Bizim Çocuklar'a şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

amilli-takim-konya-1.jpg

"TEBRİKLER BİZİM ÇOCUKLAR"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun yapmış olduğu paylaşımda, "Letonya'yı 4-0 yenerek Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantileyen A Millî Takımımızı kutluyorum. Tebrikler Bizim Çocuklar" ifadelerine yer verdi.

BAKANLARDAN A MİLLİ TAKIMA TEBRİK

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise, "EURO 2024 Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Bizim Çocuklar'ı tebrik ediyorum. Bizleri Almanya'da da en iyi şekilde temsil edeceklerini bildiğimiz, göğüslerinde taşıdıkları ay yıldızı bayrağımıza yakışır şekilde verecekleri mücadelelerinde bizim çocuklarla omuz omuza olacağız" ifadelerini kullandı.

amilli-takim-konya-2.jpg

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Tebrikler Bizim Çocuklar Gururumuzsunuz! EURO 2024 Avrupa Şampiyonası eleme maçında Letonya'yı mükemmel bir futbolla 4-0 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan A Milli Takımımızı yürekten kutluyorum. EURO 2024 Almanya'da başarılar" ifadelerine yer verdi.

amilli-takim-konya-6.jpg

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı A Milli Takımı tebrik ederken, "Tebrikler Milli Takım. Zafer en çok size yakışıyor... 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup karşılaşmasında Letonya'yı mağlup ederek EURO 2024 bileti almaya hak kazan A Milli Futbol Takımımızı kutluyorum" şeklinde paylaşım yaptı.

amilli-takim-konya-3.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum ise, "Tebrikler Bizim Çocuklar. Euro 2024 elemelerinde gruptan çıkma başarısı göstererek ülkemize bu sevinci yaşatan A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

amilli-takim-konya-5.jpg

"ALMANYA'DA BAŞARILAR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapmış olduğu paylaşımda, "Gelecek yıl, Euro 2024 sahalarındayız. Milli takımımız futbolumuzun gücünü bu kez Letonya karşısında gösterdi. Galibiyet yerinin Konya olması benim için ayrı bir keyif. Milli Takımımızı alkışlıyoruz. Futbol barıştır. Keşke dünyada barışı da alkışlıyor olsak" ifadelerini kullandı.

amilli-takim-konya-4.jpg

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise, "Tebrikler Bizim Çocuklar. Almanya'dayız.. Almanya'da başarılar" şeklinde paylaşım yaptı.

"AÇ KAPIYI VEYSEL EFENDİ @EURO2024"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise maçı tribünden takip etti. Bakan Bak, A Milli Takımın galibiyeti sonrasında, "Şükürler olsun! Bizim Çocuklar" paylaşımı ve "Aç kapıyı Veysel Efendi @EURO2024" paylaşımı ile tribünden çekilen görüntüleri paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.