Siyasette kazan kaynıyor! Sarıgül'den CHP'ye çok ağır taş!

Siyasette kazan kaynıyor! Sarıgül'den CHP'ye çok ağır taş!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'yi böldüğüne ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Sarıgül, "Olan bir şey bölünür. Olmayan bir şeyin neyini böleceksiniz ki?" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, kendisi ve partisi hakkında merak edilen konulara ilişkin olarak Euronews'ten Dilek Gül'ün sorularını yanıtladı.

Sarıgül, Gül'ün 2019 yerel seçimlerini hatırlatarak yönelttiği "Seçmen sizin oyları böldüğünüze dair yorumlar yaptı. Şimdi Türkiye Değişim Partisi girişiminiz ile aynı şeyi yaptığınızı düşünenler var. CHP’yi bölüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

  • Olan bir şey bölünür. Olmayan bir şeyin neyini böleceksiniz ki? Türkiye’de beş kişiden bir tanesi CHP’ye oy veriyor. Biz beşin beşine talibiz, beşin birine değil.
  • Biz Ankara’ya kimsenin sofrasına oturmaya değil, büyük bir demokrasi sofrası kurmaya gidiyoruz. Oyları bölmeye değil, aksine bütünleştirmeye ve ev sahibi olmaya gidiyoruz. Biz Ankara’ya iktidarın mührünü almaya gidiyoruz. Biz milyonlara hitap ediyoruz. Ne kıyı ne de bölge partisi olacağız, bütün milletimizi bir sevgi etrafında buluşturacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.