Sivrice'de korkutan deprem! Çevre iller de sarsıldı

Sivrice'de korkutan deprem! Çevre iller de sarsıldı

Kandilli Rasathanesi ile AFAD tarafından yayınlanan son deprem verilerine göre Elazığ Sivrice’de 3.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Sarsıntılar çevre illerde de hissedildi

Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan son depremler verilerine göre Elazığ Sivrice’de 3.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Sarsıntılar Malatya ve Diyarbakır'da da korkuya neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Elazığ Sivrice'de saat 23.40'da 3.0 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Yerin 3.4 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Malatya ve Diyarbakır illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.