Sivas'tan kısa kısa

Sivas'tan kısa kısa

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesine bağlı Bostancık köyünde muhtarlık seçimi yapıldı. Köy muhtarı Eyüp Kurt'un vefatı nedeniyle boşalan köy muhtarlığı...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesine bağlı Bostancık köyünde muhtarlık seçimi yapıldı.

Köy muhtarı Eyüp Kurt'un vefatı nedeniyle boşalan köy muhtarlığı için seçim yapıldı. Köy okulunda kurulan sandıkta Yasin Ekinci ve Etem Keskin muhtarlık için yarıştı.

Adaylardan Ekinci 118 oy alarak köy muhtarı seçilirken, diğer aday Keskin ise 96 oyda kaldı. Ekinci, centilmence bir seçim ortamı geçirdiklerini belirterek, köylülere teşekkür etti.


- Şarkışla'da iftar programları

MHP Şarkışla İlçe Teşkilatı iftar programı düzenledi.

MHP İlçe Teşkilatı tarafından Şarkışla Belediyesinin iftar sofrasında yaklaşık 600 kişiye iftar verildi. MHP Şarkışla İlçe Başkanı Hasan Tekmen, programa katılan Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'a, Gürçayır Belediye Başkanı Osman Özkan ve vatandaşlara teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi.


- Şehit aileleri ve gazilere iftar

AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Şarkışla Öğretmenevi'nde gerçekleşen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda şehit aileleri ve gazilere, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caymaz, programa katılanlara teşekkür etti.

İftar programına Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :