Sivas'tan kısa kısa

Sivas'tan kısa kısa

Bir televizyon programında toplanan yardımlarla Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfının iç tefrişatı yapıldı, sınıfa eğitim materyalleri alındı

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı Şarkışla Şubesi, bir televizyon programında toplanan parayla ilçedeki Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfının iç tefrişatını yaptı ve sınıfa eğitim materyallerini satın aldı.

Tefrişatı yapılan sınıfın açılışı için okulda tören düzenlendi. Törene, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Pınar, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Türk Kızılayı Şarkışla Şubesi Başkanı Şükrü Yavuz Yılmaz, eğitime desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Okullarda 23 bin dondurma dağıtımına başladıklarını da aktaran Yılmaz, çalışmalarını Gemerek ilçesinde de devam ettireceklerini aktardı.

Törenin ardından okul bahçesine çam fidanı dikildi, öğrencilere dondurma dağıtıldı.

- Türkeş anıldı

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 20. yılı dolayısıyla Sivas'ın Suşehri ilçesinde mevlit okutuldu.

MHP Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından Şahinler Camisi'nde okutulan mevlide, MHP Suşehri İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı İsa Kuzpınar, partili ve vatandaşlar katıldı.

Çalışır, gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 yıl önce ebediyete intikal eden Türkeş'in attığı her adımın millet yararına, söylediği her sözün ise vatan lehine olduğunu söyledi.

Türkeş'in soğukkanlı ve sağduyulu analiz kabiliyetinin her zaman örnek olduğunu vurgulayan Çalışır, "Tavizsiz, milli, donanımlı, sağlam ve tutarlı siyaseti, Türkiye'nin geleceği ve Türk milletinin kardeşliği için hep ümit kaynağı olmuştur." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :