Sivas’taki feci kazada yaralanan 3'ü ağır 10 kişiden Hasan Koç yaşamını yitirdi

İzmir'den cenaze için gelen otomobille Sivas'ta çarpışan aracın sürücüsü Hasan Koç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Sivas’ta 10 kişinin yaralandığı feci kazada ağır yaralanan 3 kişiden Hasan Koç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sivas’ta, saat 21.00 sıralarında Sivas-Erzincan karayolu Sivas Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında; M.S. idaresindeki 35 TAG 38 plakalı otomobille kavşağa giren Hasan Koç idaresindeki 44 FR 242 plakalı otomobil çarpıştı.

3'Ü AĞIR 10 KİŞİ YARALANDI

Kazada her iki araçta bulunan biri çocuk 10 kişi yaralandı. Kazada yaralanan; M.S., G.S., S.S., D.U., H.K., K.K., M.K., İ.N., H.K. ve A.K. şehirdeki hastanelerde tedavi altına alındı.

HASAN KOÇ VEFAT ETTİ

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Hasan Koç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. A.K. ve G.S.’nin ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum