Sivas'taki cezaevinden firar

Sivas'taki cezaevinden firar

Cezaevinden firar eden Serap S. ve Celal I'nın eğitim gördükleri okulda tanışarak nişanlandıkları, evlenmek için cezaevi yönetimine başvurdukları öğrenildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar eden Serap S. ve Celal I'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Dün, eğitim gördükleri okula gitmek için izinli çıktıkları cezaevine geri dönmeyen Serap S. ve nişanlısı Celal I'nın bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince başlatılan çalışma devam ediyor.

Bu kapsamda Celal I'nın ikamet adresi Kütahya ile Serap S.'nin daha önce kaldığı Kocaeli'deki emniyet müdürlüklerine yakalama kararıyla ilgili yazı gönderildi.

Kasten öldürmek suçundan cezaevinde bulunan Serap S. ile dolandırıcılık suçundan tutuklu Celal I'nın eğitim gördükleri okulda tanışarak nişanlandıkları, evlenmek için 23 Aralık'ta cezaevi yönetimine başvurdukları öğrenildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Halıcılık ve Kilimcilik Bölümü'nde eğitim gören Serap S. ile Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü öğrencisi Celal I'nın dün akşam cezaevinde yapılan sayımda firar ettikleri belirlenmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :