Sivas'ta zor gece! Çok sayıda evi sel bastı, heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı

Sivas'ta etkili olan kuvvetli yağmur hayatı felç etti. Ulaş ve Gemerek ilçelerinde bir çok evi sel bastı. Sivas-Kayseri karayolu Yeniçubuk mevkisinde sel suları ve yolda meydana gelen heyelan sonucu yol araç ulaşımına tamamen kapandı

Sivas'ın Gemerek ve Ulaş ilçelerinde akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağmur hayatı felç etti. Sivas-Kayseri karayolu Yeniçubuk mevkisinde sel suları ve yolda meydana gelen heyelan sonucu yol araç ulaşımına tamamen kapandı. Pek çok araç yolda kaldı.

İlçe merkezinde bazı evlerin zemin katlarını su bastı. Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek yol açma çalışmalarını ve selden etkilenen yerleri yerinde denetledi. Çok sayıda iş makinesi kapanan yolun yeniden açılması için başlattıkları çalışmalarını sürdürüyor.

ULAŞ VE GEMEREK'TE 16 EVDE HASARA NEDEN OLDU

Sivas'ın Ulaş ve Gemerek ilçelerinde etkili olan sel nedeniyle 16 ev hasar gördü.
Sivas'ta akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağmur Ulaş ve Hafik ilçelerinde sele neden oldu. Sel nedeniyle Ulaş'ta 9 Gemerek'te 7 ev hasar gördü. Sel nedeniyle ekili tarım arazilerinde de zarar meydana geldiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.