Sivas'ta umre ödüllü bilgi yarışması

Sivas'ta umre ödüllü bilgi yarışması

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Sancaktepe Belediyesi tarafından umre ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek. İl Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Sancaktepe Belediyesi tarafından umre ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Sivas Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Altınsoy, yarışmaya hazırlanan öğrencilerle "Peygamberimizin Hayatı" kitabını okuyarak, bilgiler verdi.

İstanbul Sancaktepe Belediyesiyle uyguladıkları projenin tanıtımını yapmak için okula geldiğini aktaran Altınsoy, projeyi Türkiye'deki şehirlerin yanı sıra Balkan ülkelerinde de yürüttüklerini ifade etti.

Proje kapsamında imam hatip ve çok programlı liselerde eğitim gören öğrencilere "Peygamberimizin Hayatı" kitabının dağıtıldığını dile getiren Altınsoy, 6 bin 500 öğrencinin bu kitabı okuyarak sınav olacaklarını söyledi.

Altınsoy, sınavın 4 Mayıs'ta yapılacağını, başarılı 10 öğrencinin umre, cep telefonu ve notebook ile 50 öğrencinin ise İstanbul gezisiyle ödüllendirileceğini belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :