Sivas'ta şenlik var! Sivasspor kupayı aldı tarihi kent meydanı bayram yerine döndü

Sivas'ta şenlik var! Sivasspor kupayı aldı tarihi kent meydanı bayram yerine döndü

Sivas'ta şenlik var.. Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nın sahibi olan Sivasaspor, şehir halkını sokağa döktü. Maçın ardından tarihi kent meydanı adeta bayram yerine dönerken, Sivasspor bayraklarıyla süslenen araçlar şehir tutu attı

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nın sahibi olan Sivasaspor, Sivaslılara büyük sevinç yaşattı. Tarihi meydana akın eden binlerce vatandaş, tezahüratlar attı, halay çekti, süsledikleri araçlarla şehir tutu attı.

Sivasspor, Türkiye Kupası müsabakalarının yapıldığı son 59 yılda ilk kez finale yükselmişti. İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda kendisi gibi finale yükselen diğer bir Anadolu takımı olan Kayserispor’u 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanmayı başardı.

BİNLERCE SİVASLI SOKAKTA

Binlerce Sivaslı müsabakayı tribünlerde izlerken binlerce Sivaslı da müsabakayı kent merkezinde kurulan dev ekrandan izledi. Maçın bitmesi ile adeta tarihi kent meydanı karnaval alanına döndü.

ŞEHİR TURU ATTILAR

Şampiyonluğun ardından binlerce taraftar da sokaklara çıktı. Konfetiler yakıp takımları lehinde tezahüratlar atan Sivaslılar müzik eşliğinde oyunlar oynadı.

Sivasspor bayraklarıyla süslenen araçlar kortej oluşturup klakson çalarak şehir turu attı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.