Sivas'ta mesire alanı çalışmaları

Sivas'ta mesire alanı çalışmaları

Sivas Belediye Başkanı Aydın, yapımına başlanan Çamlık Mesire Alanı’nda incelemede bulundu

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Karşıyaka bölgesinde yapımına başlanan Çamlık Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karşıyaka Çamlık Mesire Alanının 1. etap çalışmaları başladı.

İçerisinde çocuk oyun alanları, kamelyalar, sosyal donatı alanları, zirvede bin kişi kapasiteli bir tesis bulunacak olan mesire alanını inceleyen Belediye Başkanı Aydın, yaptığı açıklamada, hava şartlarının el vermesi durumunda çalışmaların kısa süre içerisinde bitirileceğini belirtti.

Şehrin kuzeyinde-güneyinde, doğusunda-batısında çok kapsamlı geniş mesire alanları oluşturulduğunu kaydeden Başkan Aydın, "Sivas bu anlamda Türkiye’nin en zengin illerinden biri olacak. Biz, şehrin gelişmesi, nefes alması, insanların haftanın stresini atması için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bunun ilk uygulamasını Paşabahçe’de gördük. Bunlar da tamamlandığında Sivasımız çok güzel bir mesire alanı şehri olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Aydın'a, incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :