Sivas'ta belediye çalışmaları

Sivas'ta belediye çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve 800 araçlık katlı otoparkında incelemelerde bulundu. Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve 800 araçlık katlı otoparkında incelemelerde bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, alanda yapılan çalışmaları inceleyen Aydın, çalışmaları gerçekleştiren firma yöneticilerinden inşaat hakkında bilgi aldı.

Kış dönemi olmasına rağmen firmanın özverili bir şekilde çalışmaları sürdürdüğünü aktaran Aydın, hafriyat kısmında son aşamaya gelindiğini belirtti.

Temel betonlarının dökümüne 20 gün içerisinde başlanacağını dile getiren Aydın, "Bu işin en zor kısmı fore kazıkların çakılması ve hafriyatın alınması bölümüydü. Kış dönemi olmasına rağmen bu çalışmanın sona yaklaşması bizi mutlu etti." ifadesini kullandı.

Projenin Kasım ayına kadar tamamlanmasının amaçlandığını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Şehrin önemli bir ihtiyacı olan otopark ihtiyacını tamamlamak istiyoruz. Buna ilave olarak şehrimizin simgelerinden olan vilayet konağının tamamen kapalı olan arka yüzünü açığa çıkarmak istiyoruz. Sivas Meydanıyla prestij kazanmış bir ilimiz, inanıyorum ki bu proje tamamlandığında bu meydan bir seviye daha yukarıda olacaktır. Hem otopark ihtiyacına cevap vermesi, hem de 15 Temmuz Şehitler Meydanı ile ayrı bir değer katacak olması sebebiyle önemli bir tarihi eserimizi de tamamen ortaya çıkaracağız. Arkadaşlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. 18 milyon lira olan bir proje. 20 gün içerisinde temel atmayı hedefliyoruz. Sonbaharda da açılış kurdelesini kesmeyi arzu ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler