Sivas'ta adliye personelinden kan bağışı

Sivas'ta adliye personelinden kan bağışı

Sivas Adliye Sarayı personeli, teröre karşı mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu

SİVAS (AA) - Sivas Adliye Sarayı personeli, teröre karşı mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosundan yapılan açıklamada, adliye personeli ve vatandaşın, Sivas Kızılay Kan Merkezince Sivas Adliye Sarayı bahçesine kurulan standa kan bağışında bulunduğu bildirildi.

Kan bağış kampanyasına destek olan Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, yaptığı açıklamada, kan bağışında bulunmanın bir hayat kurtarmakla eşdeğer olduğunu belirtti.

Teröre karşı mücadele ederken yaralanan güvenlik güçlerine destek amacıyla kan bağışında bulunduklarını dile getiren İrcal, şunları kaydetti:

"Ülke ve millet olarak zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde ülkemizi şer güçlerden korumak için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi millet olarak yad ederken, yaralanan güvenlik güçlerimize de millet olarak destek vermek amacıyla kan bağışında bulunduk. Bir ünite kan bağışında bulunmak bir hayat kurtarmakla eşdeğerdir. Biz de bu bilinçle hareket ederek Kızılay Kan Merkezi yetkililerimizin gözetiminde bu sosyal sorumluluğa destek veriyoruz. Adliye bahçemize kurulan stantta gün boyunca personelimiz, avukatlarımız ve vatandaşlarımız kan bağışına destekte bulunacaklar."

Kızılay Kan Merkezi yetkilileri ise, kan bağışı kampanyasına destek veren Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal başta olmak üzere tüm adliye personeli, avukatlar ve vatandaşlara teşekkür etti.

Sivas'ta adliye personelinden kan bağışı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :