Sivasspor'un en "hırçını" Ahmet Cebe

Sivasspor'un en "hırçını" Ahmet Cebe

Ahmet Cebe, geride kalan 16 haftalık periyotta 2 kırmızı ve 1 sarı kartla kırmızı-beyazlı ekibin en çok kart gören oyuncusu oldu- Sivasspor'da 16 haftada futbolcular 5 kez kırmızı, 40 kez de sarı kartla cezalandırıldı


SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk 16 haftalık bölümünde Sivasspor'un en "hırçın" futbolcusu, Ahmet Cebe oldu.

Ligin ilk yarısında kırmızı-beyazlı formayı terleten futbolculardan 19'u kart gördü. Sivassporlu futbolcular, sezonun ilk yarısında 5 kırmızı, 40 sarı kartla cezalandırıldı.

Kart gören 19 oyuncu arasında 11 maçta 851 dakika sahada kalan savunma oyuncusu Ahmet Cebe, 2 kırmızı ve 1 sarı kartla en "hırçın" isim olarak ön plana çıktı. Joan Oumari, Ziya Erdal ve orta saha oyuncusu Kerim Avcı birer kez kırmızı kart nedeniyle takımlarını yalnız bıraktı.

Kırmızı-beyazlı ekipte en fazla sarı kartı da 6 kezle orta saha oyuncusu Galip Güzel gördü. Bu oyuncunun ardından Yiğit İncedemir, Leandro ve John Boye dörder sarı kartla en fazla cezalandırılan oyuncular arasında yer aldı.


- Kart gören oyuncular

Kırmızı-beyazlılarda geride kalan 16 haftalık periyotta kart gören isimler şöyle:


FutbolcuKırmızı KartSarı Kart
Ahmet Cebe21
Joan Oumari13
Ziya Erdal11
Kerim Avcı1
Galip Güzel6
Yiğit İncedemir4
Leandro4
John Boye4
Beykan Şimşek3
Hakan Arslan2
Çağatay Çeken2
Ergin Keleş2
Erkan Kaş2
Hasan Hatipoğlu1
Adem Koçak1
İbrahim Öztürk1
Burhan Eşer1
Tolgahan Acar1
Musa Sinan Yılmazer1

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :