Sivasspor Teknik Direktörü Özköylü:

Sivasspor Teknik Direktörü Özköylü:

"Oyuncularımız isteklerimizi çok hızlı bir şekilde yerine getiriyorlar. Bundan da fazlasıyla memnunuz"


SİVAS (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, yeni sezon hazırlıklarında oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti.

Sivasspor Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamasında Özköylü, 2. etap kamp çalışmalarının yoğun geçtiğini ifade etti.

Çalışmalarda futbolcuların fiziksel kalitelerinin üzerine çıktıklarını ve biraz daha yorulduklarını aktaran Özköylü, "Taktiksel çalışmalara da ağırlık verdik. Yapacak çok işimiz var. Çok mesafe kat etmemiz lazım. Hem fiziksel hem de taktiksel çalışmalar artarak sürecek." açıklamasında bulundu.

Kızılcahamam kampı öncesi futbolculara 2 gün izin verileceğini bildiren Özköylü, kampta hem antrenmanlarla hem de maçlarla hazırlıkların devam edeceğini dile getirdi.

Sivas'taki kampta ekibinin çok istekli bir şekilde çalıştığına işaret eden Özköylü, şunları kaydetti:

"Yeni bir antrenman, yeni bir oyun sistemi var, bunlar hemen kolay olacak şeyler değil. Geçmişten kalan bir takım fiziksel eksiklikler var. Taktiksel olarak farklı bir oyun sistemiyle oynamış oyuncu grubu var, her şey değişecek. Yeni sisteme alışmak zaman alacak ama çok kısa sürede geri dönüş aldık onlardan. Oyuncularımız isteklerimizi çok hızlı bir şekilde yerine getiriyorlar. Bundan da fazlasıyla memnunuz."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :