Sivas Ticaret Borsası yönetiminden Vali Gül'e ziyaret

Sivas Ticaret Borsası yönetiminden Vali Gül'e ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası yönetimi, Vali Davut Gül'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Borsadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Ticaret...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası yönetimi, Vali Davut Gül'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Borsadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Valiler Kararnamesi ile Sivas Valiliği görevine getirilen Gül'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gül, borsanın kentte lokomotif görevini üstlendiğini ifade etti.

Şarkışla Organize Hayvancılık Projesi’ni devam ettirmek istediklerini anlatan Gül, "Doğu Anadolu Projesi (DAP) başkanımızla görüştüm. Bayramdan sonra Sivas’a gelerek konunun tarafları olan kurumları davet ederek sunum eşliğinde destekler hakkında bilgilendirme toplantısı yapacaklar. İnşallah bundan sonraki süreçte de Sivas’ın yararına olacak projelerde el ele vererek Sivas’ı bir adım daha ileri götürmek için çalışacağız.” dedi.

Vali Gül'ün enerjik ve çalışkan bir insan olduğunu, daha önce kentin 2 ilçesinde kaymakamlık yaptığı ve Sivas'ı yakından tanıdığını belirten Hastaoğlu ise şehrin kalkınması noktasında koordineli bir çalışma sergileyeceklerini vurguladı.

Şarkışla Organize Hayvancılık Bölgesi Projesi’nin devam ettirilmesini talep eden Hastaoğlu, "İlimizin Doğu Anadolu Projesi kapsamına alınması ile birlikte tarım ve hayvancılık konusunda sizlerin destekleriyle daha ileri seviyelere çıkarmak amacındayız. Türkiye’de bir ilk olan Ot Borsası projesinin gerçeklemesi noktasında pürüzlerin giderilmesi için yardımlarınızı bekliyoruz. Borsamız adına yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :