Sivas İl Genel Meclisi Başkanlığına Sedat Özata yeniden seçildi

Sivas İl Genel Meclisi Başkanlığına Sedat Özata yeniden seçildi

SİVAS (AA) - Sivas İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, yeniden başkan seçildi. İl Genel Meclisinin Nisan ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Ferhat...

SİVAS (AA) - Sivas İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, yeniden başkan seçildi.

İl Genel Meclisinin Nisan ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Ferhat Ünsal başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi Başkanlık seçiminin yapıldığı toplantıda, 42 meclis üyesinden 41'inin oyunu alan mevcut başkan Sedat Özata, yeniden başkan oldu. Seçimlerde, İl Genel Meclisi başkan vekilliklerine ise Ferhat Ünsal ile Fikret Doğruyol seçildi.

Sivas İl Genel Meclisi için önemli bir seçimi daha barış içinde, huzur ve birliktelik bilinci ile geride bırakmanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirten Özata, "Bu büyük coğrafyanın her bölgesine, en ücra köylerine kadar hizmet götürmek için hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye dün olduğu gibi bugünden sonra da devam edeceğiz." dedi.

Sivas İl Genel Meclisinin, şehirde ne varsa köyde de o olmalı mantığıyla çalışmalarını sürdüreceğini aktaran Özata, şunları kaydetti:

"Meclis olarak tüm çalışmalarımızı, birlik beraberlik ruhuyla, Sivas ilinin en başta da gelecek nesillerin menfaatlerini göz önünde bulundurarak kabul ettiğimiz yatırım ve çalışma programı doğrultusunda yürütmeye devam edeceğiz. İlimizin en ücra köşelerine kadar hiçbir ayrım gözetmeden hizmet etme gayreti içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunu da hep beraber ve birlikte yapacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler