Şişli'de 7 yaşındaki çocuğa kaynar su atılması

Şişli'de 7 yaşındaki çocuğa kaynar su atılması

Asrı Vefa Derneği üyeleri, çocuğu ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti, oyuncaklar hediye etti

İSTANBUL (AA) - Asrı Vefa Derneği üyeleri, Şişli'de, bir fastfood restoranında üzerine kaynar su atılan çocuğu geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek başkanı Ferhat Çakıcı ile üyeler, 7 yaşındaki Polat Kara'nın Feriköy'deki evine gitti. Çakıcı ve üyeler, çocuğa ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Polat Kara ve kardeşlerine oyuncaklar hediye eden Çakıcı ve beraberindekiler, aileye de gıda yardımı yaptı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Çakıcı, olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Bu insanlık dışı davranışa tepkisiz kalamazdık. Mazlum ve mağdurlara, maddi ve manevi desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz ve her türlü zulmün karşısında olacağız. Yaşam mücadelesi veren bu aile için de duyarlı ve hayırsever kardeşlerimiz ile birlikte elimizden gelen her türlü desteği sağlamanın yanı sıra çocuklarının eğitimlerini de takip edip üstleneceğiz." diye konuştu.

Önceki gün, su almak için gittiği fastfood restoranında, bir çalışanın üzerine kaynar su dökmesi sonucu yaralanan Polat Kara, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Gözaltına alınan şüpheli, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :