Şişli SK'nın UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi müsabakaları bugün başlıyor

Şişli SK'nın UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi müsabakaları bugün başlıyor

2022-2023 UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi ön eleme turu müsabakaları 24-27 Ağustos 2022 tarihleri arasında Kocaeli'de oynanacak.

Ülkemizi Şişli Spor Kulübü'nün temsil ettiği turda, Almanya şampiyonu Stuttgarter Futsal, Gürcistan şampiyonu Georgians Tiflis Club ve İsveç şampiyonu Örebro mücadele edecek. Tüm müsabakalar Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda yapılacak. Grubu lider olarak tamamlayan takım UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Ana Tur müsabakalarında oynamaya hak kazanacak.

Temsilcimiz ilk maçında bugün saat 17.30'da Stuttgarter Futsal takımı ile karşılaşacak Günün diğer maçı saat 15.00'te Georgians Tiflis Club ile Örebro arasında oynanacak.

Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, organizasyon hakkında şunları söyledi: "TFF olarak ilk kez UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi müsabakalarında ev sahipliği yapacağız. İlk kez yeni format ile oynattığımız ligimizin şampiyonu Şişli SK ile iş birliği içerisinden bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Futsalı desteklemeye ve her geçen gün daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Temsilcimiz Şişli SK'ya başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler