Sis nedeniyle görüş mesafesi azalan yolda traktör şarampole yuvarlandı

Sis nedeniyle görüş mesafesi azalan yolda traktör şarampole yuvarlandı

Çorum’da etkili olan sis nedeni ile Osmancık karayolu Bayat Gediği mevkiinde tomruk yüklü traktör şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan 1 kişi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı

Çorum’da etkili olan sis nedeni ile tomruk yüklü bir traktörün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Çorum-Osmancık karayolu Bayat Gediği mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 50 yaşındakş Yücel Ş.’nin kullandığı tomruk yüklü traktör yoğun sis nedeni ile kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan traktör sürücüsü olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trafik polisleri tarafından kaza yerinde güvenlik önlemleri alınırken, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin birkaç metreye düştüğü Çorum-Osmancık yolunda kurtarma çalışması yapılamadı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

sisssss.jpg

sssssssssssss.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.