Sirkeci Garı'nda "Kahvaltı Festivali" başladı

Sirkeci Garı'nda "Kahvaltı Festivali" başladı

İSTANBUL (AA) - Kahvaltılık üreticilerini ve tüketicileri bir araya getiren "Kahvaltı Festivali" Sirkeci Garı'nda başladı.Gar içinde oluşturulan özel...

İSTANBUL (AA) - Kahvaltılık üreticilerini ve tüketicileri bir araya getiren "Kahvaltı Festivali" Sirkeci Garı'nda başladı.

Gar içinde oluşturulan özel bölümdeki yaklaşık 50 stantta, kahvaltılık ürünler ziyaretçilere ikram ediliyor. Stantlarda, çeşitli peynirler, zeytinler, yumurta, bal ve kahve çeşitlerinin yanı sıra organik ürünler de bulunuyor.

Vejetaryen, vegan ve çocuklara yönelik kahvaltılıkların da bulunduğu festivalde, çalışma atölyeleri, eğitimler ve tanınmış şeflerle kahvaltı şovları düzenleniyor.

Festival kapsamında düzenlenen etkinliklerde, Mehmet Yaşin "Kahvaltıdan tat alma yolları, neler yemeliyiz?", Sahrap Soysal "Anadolu’dan güzellik kahvaltıları", Hakan Doğan "13000 yıldan günümüze gelen ekmek", Cenk Girginol "Kahve nasıl demlenir? Doğru ekipman ve kahve seçimi ile kahve demlemenin bilinmeyenleri" konularını ziyaretçilere değerlendirecek.

Festival 09.30-20.00 arasında ziyaretçilere açık olacak. Giriş ücreti 25 TL olan festival yarın 20.00’da sona erecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler