Sırada İstanbul depremi mi var? Marmara Denizi'nde hareketlilik

Sırada İstanbul depremi mi var? Marmara Denizi'nde hareketlilik

Marmara Denizi Büyükçekmece açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, saat 08.46'da Marmara Denizi Büyükçekmece açıklarında 3,5 büyüklüğünde bir deprem yaşandığını bildirdi. AFAD, depremin 7 kilometre derinlikte olduğunu belirtti.

Marmara Denizi'nde dün de 3.1 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. Son dakika açıklamasına göre İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Depremin ardından vatandaşlar yaşadıkları sarsıntıyı sosyal medyadan dile getirdi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünün 3.7 olduğunu ifade ederken depremin saatinin de 08:46 olduğu ifade edildi. Son dakika bilgisine göre depremin nerede olduğu da harita ile paylaşıldı.

Depremin şiddeti hakkında yeniden bir açıklama yapan Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.7 olarak revize etti. Son dakika açıklamasında bulunan AFAD, depremin merkez üssünün Büyükçekmece olduğunu açıkladı. AFAD, depremin şiddetinin 3.5 olduğunu açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.