
Sinir krizi geçiren şahıs 6. kattan eşyaları sokağa fırlattı
Nevşehir’de bir apartmanın 6. katında sinir krizi geçiren şahıs, evdeki eşyaları balkondan sokağa attı. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Polis ekipleri şahsı güçlükle sakinleştirdi.
Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi Gazi Zeki Didinmez Sokak’ında meydana gelen olayda, bir binanın 6. katında yaşayan bir kişi sinir krizi geçirdi. Henüz ismi öğrenilemeyen şahıs, evde bulunan koltuk, masa ve çeşitli eşyaları balkondan aşağıya attı. Olay anı ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.
Polis güçlükle ikna etti
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Binanın bulunduğu sokakta güvenlik önlemleri alınırken, ekipler sinir krizi geçiren şahsı uzun uğraşlar sonucu sakinleştirerek gözaltına aldı.
Belediye sabah temizlik yaptı
Şahsın aşağıya fırlattığı eşyaların, olayın ardından Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından sabah saatlerinde toplandığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Vatandaşlar büyük panik yaşadı
Olay anında sokakta bulunan bazı vatandaşlar, üst katlardan düşen eşyaların kendilerine isabet etmemesi için panikle uzaklaştıklarını ifade etti. Neyse ki olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Kaynak: