"Sinemanın nasıl olduğunu bilmiyordum"

"Sinemanın nasıl olduğunu bilmiyordum"

Aydın'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla aralarında daha önce sinemaya hiç gitmeyenlerin de bulunduğu 90 kadın için film gösterimi yapıldı- Gösterime katılan Yanar:"İnanın sinemanın nasıl olduğunu bilmiyordum. İlk kez sinemaya geliyorum. Nasıl ola

AYDIN (AA) - Aydın'da, aralarında daha önce sinemaya gitmeyenlerin de bulunduğu 90 kadın için özel gösterim yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, sosyal ve ekonomik destek alan kadınlar için sinema organizasyonu yaptı.

Bir alışveriş merkezindeki sinemada düzenlenen gösterime, 90 kadın çocuklarıyla birlikte katıldı.

Etkinlikte ilk kez sinemaya giden kadınların heyecanlı olduğu görüldü.

Gazetecilere açıklama yapan İl Müdürü Seyfi Bozçelik, kadınlar için farkındalık yaratmak istediklerini, aldıkları dönüşlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Gösterime katılan Döndü Yanar, "İnanın sinemanın nasıl olduğunu bilmiyordum. İlk kez sinemaya geliyorum. Nasıl olacağını bilmiyorum ama çok heyecanlıyım." dedi.

Necla Yanar ise yıllardır sinemaya gitmediğini belirterek, "Zaten istesek de öyle kolay kolay gelemeyiz, çünkü duyuyoruz ki film izlemek çok pahalıymış." diye konuştu.

Vesile Kapar da ilk kez geldiği sinema salonunun çok hoşuna gittiğini ifade ederek, "Gerçekten çok güzel bir yermiş burası. Çok mutluyum. Bize özel olan bir günde böyle bir şey yapılması bizi çok sevindirdi." ifadelerini kullandı.

Kadınlar daha sonra Deliha 2 filmini izledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :