Sinan Ateş'in eşinden çağrı: Acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmayın! Devletimiz büyük..

Sinan Ateş'in eşinden çağrı: Acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmayın! Devletimiz büyük..

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıya hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, olay üzerinden siyaset yapanlara tepki gösterdi. Ateş, "Devletimiz suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir" dedi

Eski Ülkü Ocakları Başkanı, Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık'ta arkadaşı Selman Bozkurt ile Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmandan çıktıkları sırada, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, acı olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara tepki gösterdi. Ayşe Ateş, ailesi adına Sinan Ateş'in sosyal medya hesabından bir açıklama metni yayınladı.

Katil arayışlarının ve hedef göstermelerin kimseye faydası olmadığını belirten Ayşe Ateş, "Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir" ifadelerini kullandı.

Eşinin cenazesine gelerek taziyelerini iletenlere teşekkür eden Ayşe Ateş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"SOSYAL MEDYA BİR HÜKÜM YERİ DEĞİLDİR"

Ankara'da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş'in cenazesi için yakından, uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adına teşekkür ediyorum. Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir.

"DEVLETİMİZ, SUÇLULARI TESPİT EDECEK VE GEREKEN CEZAYI VERECEK BÜYÜKLÜKTEDİR"

Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir. Her şeyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir.

"ACIMIZ ÜZERİNDEN SİYASİ HESAPLAŞMA YAPMAK İSTEYENLERE.."

Acımızı bir siyasi malzeme haline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız, ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır.

"SİNAN ATEŞ, HAİN BİR SUİKASTE KURBAN GİTMİŞ ÜLKÜCÜ ŞEHİTTİR"

Şu anda tek bir gerçek vardır: Sinan Ateş, hain bir suikaste kurban gitmiş Ülkücü şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır.

sinan-ates.jpg

sinan-ates-esi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.