Silopi'de "Anneler Günü" etkinliği

Silopi'de "Anneler Günü" etkinliği

Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen etkinlikte, annelere çeşitli hediyeler verildi- AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Atan: - "Cudi Dağı denildiğinde akla kan, ölüm ve şehit haberleri değil, barış ve sevgi gelmesini istiyoruz"

ŞIRNAK (AA) - AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Silopi ilçesinde Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, bir otelde düzenlenen etkinlikte, Silopi'nin, terör olaylarının yaşandığı değil, çiçeklerin açacağı bir ilçe olarak akıllara gelmesini istediklerini söyledi.

Terör olaylarının olduğu dönemde Silopili anneleri Şırnak merkezde misafir ettiklerini belirten Atan, bugün de Şırnak'ta terörle mücadelenin sürdürülmesi nedeniyle merkezde oturan annelerin Silopi'de bulunduğunu dile getirdi.

"Bu vatan bizimdir. Silopi bizimdir. Artık sokaklarımızda çukurlar kazılmasın. Evlatlarımız ölmesin. Analar gözyaşı dökmesin." ifadelerini kullanan Atan, şunları kaydetti:

"Şırnak, Silopi, Cizre bu ülkenin bir parçasıdır. Çanakkale Zaferi'nde Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Şırnaklısı, Siirtlisi, Ankaralısı, Elazığlısı, Vanlısı, Edirnelisi herkes bu topraklar uğruna savaştı. Bu bayrakta evlatlarınızın kanı vardır. Bizler o bayrağa sahip çıkmak zorundayız. Çanakkale'de milyonlarca şehit verildi. Ama bu vatanın bir karış toprağı kimseye verilmedi. Cudi Dağı denildiğinde akla kan, ölüm ve şehit haberleri değil, barış ve sevgi gelmesini istiyoruz."

Etkinliğe, AK Parti Silopi Kadın Kolları Başkanı Aylin Ökten, anneler ve partililer katıldı. Programda, annelere çeşitli hediyeler verildi.

Silopi'de "Anneler Günü" etkinliği

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler