Sille Yolu'na yeni köprü

Sille Yolu'na yeni köprü

Selçuklu Belediyesi Sille Yolu üzerine çift yönlü köprü yapılıyor. 100 milyara mal olacak olan köprü, 17 günde tamamlanarak hizmete girecek.

Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sille Yolu Keçili Kanal üzerine prefabrik köprü yapılıyor. Sille girişinde çift yönlü olarak düzenlenen yolun ardından köprünün de tamamlanarak hizmete girmesi ile bölgede trafik önemli ölçüde rahatlayacak.

Önümüzdeki Salı günü tamamlanarak hizmete girecek olan köprü 17 gün gibi kısa bir sürede bitirilmiş olacak. Selçuklu Belediyesi'nin ilçede yaptığı dördüncü köprü olacak olan Sille Keçili Kanalı Köprüsü, 99 milyar liraya mal olacak.

Sille'ye büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Adem Esen, Sille girişinde yeniden düzenlenen yolla birlikte yapılan yeni köprünün bölgenin ulaşımı açısından son derece faydalı olacağına inandığını söyledi.