Sıfırın altında 25 derecede vatan nöbeti

Sıfırın altında 25 derecede vatan nöbeti

Erzurum Valisi Azizoğlu, gece hava sıcaklığının sıfırın altında 25 dereceye düştüğü kentte nöbet tutan güvenlik güçlerini ziyaret etti- Vali Azizoğlu: - "Biz de bugün güvenlik güçlerimiz ile aynı havayı teneffüs ederek, bu kutsal görevlerinde onlara moral

ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, hava sıcaklığının gece sıfırın altında 25 dereceye düştüğü kentteki 3 ayrı kontrol noktasında nöbet tutan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Kentin Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars yolu üzerindeki üç ayrı kontrol noktasına giden Azizoğlu, buradaki polis ve askerlere kendi eliyle tatlı ikramında bulundu.

Güvenlik güçleri ile bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Azizoğlu, kontrol noktalarındaki eksikliklerin giderilmesi için de yetkililere talimatlar verdi.

Azizoğlu, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, ziyaretleri güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "Hava sıcaklığı yaklaşık sıfırın altında 25 derece olan şehrimizde polisimiz ve askerimiz, vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için vatan nöbetini tutmaya devam ediyor. Biz de bugün güvenlik güçlerimiz ile aynı havayı teneffüs ederek, bu kutsal görevlerinde onlara moral vermek adına buradayız." dedi.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik de ziyaretlerinde Azizoğlu'na eşlik etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :