Sıfır şeker dondurma lezzeti Stevia Kechy Gurme Dondurmadan geldi! İsterseniz adresinize de isteyebilirsiniz

Sıfır şeker dondurma lezzeti Stevia Kechy Gurme Dondurmadan geldi! İsterseniz adresinize de isteyebilirsiniz

Geleneksel Türk Dondurmasından aldığı ilhamla gerçek dondurma geleneğini yeniden yorumlayan Kechy Gurme Dondurma, yenilikçi yaklaşımları ile tüketicilerine eşsiz harmoniler sunmaya devam ediyor.

Doğallığa, dolayısıyla tüketici sağlığına verdiği büyük önem ile sektörde her geçen gün adından söz ettiren Kechy Gurme üretim aşamasında Anadolu’nun endemik bitkisi salep ve Ermenek’in Çatalbadem köyünde beslenen keçilerden elde ettiği yüzde 100 doğal keçi sütünü kullanıyor. Aynı zamanda yapaylığa ve katkı maddelerine karşı olan kimliği ile ön plana çıkan Kechy Gurme dondurmalarını Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü kontrollerinde üretmeyi tercih ediyor.

Bu doğallığı emek ve tutku ile harmanlayarak adeta bir gastronomi sanatına dönüştüren Kechy Gurme Dondurma bugüne kadar tüketicilerine; bitter, doğa, çilek, fıstık ve sade dondurma olmak üzere beş farklı dondurma seçeneği sunmuştu. Gelen tüketici talepleri doğrultusunda yaklaşık bir yıl önce konuyla ilgili Ar-Ge çalışmaları başlatan Kechy Gurme Dondurma uzmanları, bu çalışmalar neticesinde ilave şekersiz dondurması Stevia’yı üretti.

GELENEKSEL TÜRK DONDURMASININ ŞEKERSİZ HALİ ‘‘KECHY GURME STEVİA’’
Kurulduğu günden beri, geleneksel Türk Dondurmasının tarifine sadakati ve insan sağlığından yana duruşu ile ön plana çıkan Kechy Gurme Dondurma, şeker tüketimi ile arasına mesafe koyan tüketicileri için %0 ilave şeker mottosu ile Kechy Gurme Stevia’yı üretti.

Özellikle fast food kültürünün toplum sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri ortaya çıktıkça, sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı yaşama olan ilginin artması ilave şekeri yaşamından çıkaran kişilerin sayısını da her geçen gün artırdı.

Bu talebi karşılamak için üretilen Kechy Gurme Stevia ile ilgili açıklamalarda bulunan Kechy Gurme Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktürk yeni şekersiz dondurmanın hayata geçirilme serüvenini şu sözlerle anlattı: ‘‘Dondurma, yüzyıllardır küçük büyük herkesin severek tükettiği hem ferahlatan hem de mutluluk veren bir tatlıdır. Böyle bir tatlının herkes tarafından gönül rahatlığı ile tüketilebilmesini sağlamak bizim asli görevimiz. Şekeri hayatından çıkaran birçok tüketicimizden gelen talepler ve yaptığımız araştırmalar bize Stevia’yı üretme gücü verdi.’’ dedi. Kechy Gurme Stevia’nın adeta bir Ar-Ge mucizesi olduğunu belirten Aktürk; ‘‘Büyük bir titizlikle yaptığımız çalışmalar neticesinde ürünlerimizde stevia bitkisi gibi doğal bir tatlandırıcı kullanmaya karar verdik. Buna ek olarak dondurmamız sahip olduğu yüksek lif kaynağı, probiyotik ve prebiyotik açısından zengin yapısı ile mideden kalp sağlığına kadar birçok fayda sağlayan eşsiz bir lezzet sunuyor. Tüm bu özellikleri ile Stevia, ekstra sağlıklı ve %0 ilave şekersiz.’’ sözlerini ekledi.

YÜZDE 0 TOLERANS, YÜZDE 0 İLAVE ŞEKER
Şeker içeriği ile ilgili olarak sıklıkla tüketicilerden sorular ve öneriler geldiğini belirten Aktürk ‘‘Kechy Gurme Stevia; spor yapan, glütensiz beslenen ve bir hayat felsefesi olarak şeker tüketmeyen herkesin hiçbir tat kaybına uğramadan rahatlıkla tüketebileceği bir dondurma. Tüm bunların yanı sıra stevia bitkisinin, antioksidan, antibakteriyel, antikanser, antifungal ve antiviral aktivitelerinin ve diyabet, obezite, hipertansiyon, diyare tedavisi ve çürüklerin önlenmesinde etkili olduğu da bilimsel çalışmalarla kanıtlandı.
Geleneksel Türk dondurması için ilk şekersiz ürün olma özelliği taşıyan Kechy Gurme Stevia, adeta özgürlüğün tadını çıkarabileceğiniz bir dondurma deneyimi sunuyor” dedi.

KURU BUZ TEKNOLOJİSİ İLE ONLINE ALIŞVERİŞ

Ar-Ge çalışmalarını yalnızca üretim ağında değil dağıtım ağında da sürdürdüklerini ifade eden Aktürk “Gelişen teknoloji ve değişen trendlere ayak uydurarak kuru buz teknolojisi ile Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşayan tüketicilerine dondurmalarını 72 saat erimeme garantisi ile ulaştırıyoruz.

Online alışveriş mağazası www.kechy.com.tr ise tüketicilerimiz tarafından oldukça ilgi görüyor. Tüketicilerimiz Mayıs ayı itibariyle Kechy Gurme Stevia ürünümüze de diğer tüm ürünlerimiz gibi online satış mağazamız üzerinden ulaşabilir.” diyerek sözlerini noktaladı.

Geleneksel Türk Dondurmasının en yenilikçi yanı olan Kechy Gurme Dondurma, gerçek ve sağlıklı dondurma için inovatif çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum