Şiddetli rüzgar kapıyı böyle patlattı

Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde bulunan bir lokantada meydana gelen olayda, şiddetli lodosun etkisiyle iş yerinin kapısı adeta patladı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Millet Mahallesi'nde bulunan bir lokanta, şiddetli lodosun neden olduğu fırtına sonucunda büyük bir zararla karşı karşıya kaldı.

İş yerine giren bir kişi, birkaç adım attıktan sonra kapının lodosun etkisiyle paramparça olmasıyla birlikte adeta savruldu. O anlar, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Şiddetli rüzgar kapıyı böyle patlattı

Görüntülerde, lokantaya giren kişinin korku dolu anlar yaşayarak savrulduğu, ardından şiddetli rüzgarın etkisiyle kırılan kapının parçalarının etrafa saçıldığı görülüyor.

Olayın şans eseri yaralanmayla atlatıldığı belirtilirken, çevredeki vatandaşlar ve iş yerinin çalışanları yaşanan ani olay karşısında büyük bir şaşkınlık içinde izliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.