Şiddetli Deprem: 2 Bina Yıkıldı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, İzmir ve çevre illerde de şiddetli şekilde hissedildi.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, İzmir ve çevre illerde de şiddetli şekilde hissedildi.
AFAD'ın paylaştığı bilgilere göre Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 12.35'te 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7.72 kilometre olarak kaydedildi. Deprem İzmir dahil birçok ilde hissedildi.
Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, meydana gelen depremde iki metruk binanın yıkıldığını duyururken, can ve mal kaybının yaşanmadığını belirtti.
Kaynak:
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.