Sıcak ve Soğuk Çermik kaplıcalarına otobüs seferleri başladı

Sıcak ve Soğuk Çermik kaplıcalarına otobüs seferleri başladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, vatandaşların kaplıcalardan daha rahat faydalanması adına Sıcak ve Soğuk Çermik’e otobüs seferleri düzenlemeye başladı.Belediye'den...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, vatandaşların kaplıcalardan daha rahat faydalanması adına Sıcak ve Soğuk Çermik’e otobüs seferleri düzenlemeye başladı.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz mevsiminin gelmesiyle halkın ilgisi, şifalı suları ve mesire alanlarıyla cazibe merkezi olan kaplıcalara yöneldi.

Sivas Belediyesi de vatandaşların talepleri doğrultusunda hem Sıcak Çermik hem de Soğuk Çermik Kaplıcası için günde 6 otobüs seferi koydu.

11 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla başlayan ve haftanın her günü devam edecek seferler; 08.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde merkezden kaplıcalara, 09.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 ve 19.00 saatlerinde ise kaplıcalardan şehir merkezine düzenlenecek.

Sıcak Çermik için Yenişehir'deki toplanma merkezinden çıkacak özel halk otobüsü, Eski Sanayi, Bakırcılar, Nalbantlarbaşı, Eski Adliye Karşısı ve İstasyon Caddesi güzergah duraklarını takip edecek.

Soğuk Çermik için ise Yenişehir'deki toplanma merkezinden çıkacak özel halk otobüsü, Eski Sanayi, Bakırcılar, Nalbantlarbaşı, Alibaba güzergah durakları, Belediye Benzinliği ve ileri güzergah duraklarını izleyecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler