SHGM'ye "Air Transport Awards" ödülü

SHGM'ye "Air Transport Awards" ödülü

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Yalçın, "Air Transport Awards 2017" organizasyonu kapsamında bireysel kategoride "başarı" ödülüne layık görüldü

ANKARA (AA) - Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, "Air Transport Awards 2017" organizasyonu kapsamında bireysel kategoride "başarı" ödülü aldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden (SHGM) yapılan yazılı açıklamada, 2014'ten itibaren Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı (Eurocontrol) Konsey Başkanlığı görevini yürüten Haydar Yalçın'ın, gösterdiği başarıdan dolayı "Air Transport Awards 2017" organizasyonu kapsamında, bireysel kategoride ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Air Transport News Dergisi tarafından 25 Mart'ta Yunanistan’ın Ekali şehrinde düzenlenen törende, yılın en iyi havayolu, uçak üreticisi, havaalanı ve en iyi yöneticisi başta olmak üzere, toplam 12 dalda ödüllerin sahiplerine verildiği bildirildi.

Açıklamada, törende ödülünü alan Yalçın'ın, bu ödüle layık görülmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, küresel havacılık sektörüne daha fazla katkı sağlama konusunda bu ödülün yüklediği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstereceğini söylediği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :