SGK personeline "Sağlıklı yaşam için beslenme" semineri

SGK personeline "Sağlıklı yaşam için beslenme" semineri

SİVAS (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sivas İl Müdürlüğü personeline, Medicana Sivas Hastanesi diyetisyen uzmanı Sema Akkaya Demir tarafından, "Sağlıklı...

SİVAS (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sivas İl Müdürlüğü personeline, Medicana Sivas Hastanesi diyetisyen uzmanı Sema Akkaya Demir tarafından, "Sağlıklı yaşam için beslenme" konulu seminer verildi.

Medicana Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, SGK İl Müdürlüğü konferans salonunda verilen seminerinde Demir, sağlıklı yaşam için bireylerin yapması ve dikkat etmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.

İş yaşamının yoğunluğu içerisinde çalışan bireylerin beslenmeye gereken önemi veremediğini vurgulayan Demir, "Günün büyük kısmını dışarıda geçirmek zorunda olan çalışan bireyler için sağlıklı bir yaşam sürdürmek için yapılması gerekenler, sadece evde bulunulan saatlerle sınırlı tutulmamalı. Buradaki amacımız pozitif beslenmeyle çalışan sağlığının korunmasıdır. Çalışanların yaşam kalitelerini artırmak, bireysel eğitimlerle çalışanlara sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak için evde olduğu kadar çalışma saatlerimizde de alışkanlıklarımıza dikkat etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Seminere, SGK İl Müdürü Mustafa Kayış, müdür yardımcıları ve çok sayıda kurum personeli katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :