Seyir halindeki tır alev topuna döndü

Seyir halindeki tır alev topuna döndü

Mardin - Şanlıurfa istikametine seyir halinde olan bir nakliye firmasına ait tır seyir halinde alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen tırın sürücüsü canını zor kurtardı. İtfaiyenin 1 saatte kontrol altına aldığı yangında tırda maddi hasar oluştu

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde nakliyat firmasına ait seyir halindeki tır bir anda alev topuna döndü.

Edinilen bilgiye göre, Mardin - Şanlıurfa istikametine seyir halinde olan bir nakliye firmasına ait tırda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Tırdan alevlerin yükseldiğini gören sürücü, aracı ana yoldan çıkararak emniyet şeridine çekti.

Tırın şoför kısmında meydana gelen yangın, kısa sürede büyüyerek alev topuna döndü. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık bir saatlik çalışma ile kontrol altına aldı.

Yangın nedeniyle karayolu araç trafiğine bir süreliğine kapatıldı. Kontrol altına alınan yangın sonrası tırda maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili inceleme çalışmaları başlatıldı.

t8.jpg

88.jpg

888.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.