Seydişehirli Sevinç, sevindirildi

Seydişehirli Sevinç, sevindirildi

Seydişehir’de evi olmayan, komşularının yardımıyla 12 yaşındaki bir kız çocuğu ile yaşamaya çalışan özürlü 50 yaşındaki Şerife Sevinç’e, Belediye ve Gönül Bağı Gıda Bankası sahip çıktı.

Fahri KUBİLAY/SEYDİŞEHİR


İlköğretim 7. sınıftaki kızıyla birlikte yaşayan 50 yaşındaki Şerife Sevinç’e Seydişehir Belediyesi ve Gönül Bağı Derneği sahip çıktı. Şerife Sevinç’e önce bir ev tutuldu, ev eşyaları ise Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, Gönül Bağı Gıda Bankası Başkanı Ömer Gök ve Başkan Yardımcısı  Mustafa Çakır tarafından teslim edildi.


Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, “Gönül Bağı Gıda Bankası belediyemizin öncülüğünde kurulmuştur. Derneğimiz bu tür hayırlı hizmetlere aralıksız ve hızla devam etmektedir.  Hiçbir geliri olmayan, 12 yaşındaki kızı ile yaşamaya çalışan Şerife Sevinç’e belediyemiz, Gönül Bağı Gıda Bankası ve hayırsever esnaflarımızdan Türkmen Halı Mobilya sahip çıktı. Yardım yapanlara teşekkür ediyorum” dedi.


İlköğretim 7. sınıfta okuyan kızıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan Şerife Sevinç  de duygularını şöyle dile getirdi: İlk defa kendime ait evim oldu. Bu zamana kadar hayırsever vatandaşların yardımı ile ayakta kalmaya çalıştım. Bu soğuk kış gününde bizleri sokaktan kurtaran başta belediye başkanımıza, Gönül Bağı Derneği’ne, hayırsever esnafımızdan Allah razı olsun çok mutlu ettiler beni dedi.