Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Seydişehir Dağcılık Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla doğa yürüyüşü düzenlendi.Seydişehir Dağcılık Kulübüne...

KONYA (AA) - Seydişehir Dağcılık Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla doğa yürüyüşü düzenlendi.

Seydişehir Dağcılık Kulübüne bağlı 9 üye, günün ilk ışıklarıyla beraber Ağılkaya mevkisinden başlayarak Küpe dağından 15 kilometre yürüyerek Avluk tepesine ulaştı.

Yağmurlu ve hafif sisli bir havada yürüyen dağcılar, çam ve meşe ağaçları arasında 2 bin 250 metre yüksekliğindeki Küpe Dağı avluk zirvesine ulaştı.

Burada Türk bayrağı açan dağcılar tekrar Ağılkaya mevkisine inerek yürüyüşü tamamladı.

- 29 Ekim Cumhuriyet Satranç Turnuvası düzenlendi.

Seydişehir Kaymakamlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla satranç turnuvası düzenledi.

Ilıca Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenen turnuvaya ilk, orta, lise okullarında Türkiye Satranç Federasyonu lisansına öğrenciler katıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan konuşmasında turnuvalarda önemli olanın sportmence mücadele etmek olduğunu belirterek, turnuvaya katılan sporcu, antrenör ve velilere teşekkür etti.

Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

- Başkan Tutal, makine parkı binasını inceledi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, destek hizmetler müdürlüğü bünyesinde yapılacak makine parkı hizmet binası yapım çalışmalarını inceledi.

Tutal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Taşağıl yolu üzerindeki yeni hizmet binasının bir ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü saha personeli, Makine Parkı Araç Bakım Merkezi ve ilgili birimlerin yeni yapılan bina ile bir araya getirileceğini ifade eden Başkan Tutal, katkı sunan herkese teşekkür etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :