Seydişehir'den kısa, kısa

Seydişehir'den kısa, kısa

KONYA (AA) - Seydişehir'de Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında "okul güvenliği" toplantısı yapıldı. Merkez İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen...

KONYA (AA) - Seydişehir'de Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında "okul güvenliği" toplantısı yapıldı.

Merkez İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantının sonunda gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Erdoğan, 2017-2018 eğitim öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak planlamaların ele alındığını söyledi.

Eğitim öğretim yılının güvenli ve huzur içerisinde geçmesi, kentin eğitimde iyi bir yere gelmesi için bir takım tedbirlerin alınması gerektiğini belirten Erdoğan, "Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hepimizin görevi onlara en güvenli ortamları sunmaktır. Amacımız ve arzumuz, çocuklarımızın kaliteli bir eğitim almalarıdır." diye konuştu.

Toplantıya, güvenlik ve idari birim amirlerinin yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler ve muhtarlar katıldı.


- Ziraat Odası taş toplama makinası ve traktör aldı

Seydişehir Ziraat Odası, çiftçilere destek amacıyla taş toplama makinesi ve traktör satın aldı.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 160 bin liraya mal olan araçlarla, özellikle kırsal kesimdeki üreticileri kalkındırmayı amaçladıklarını söyledi.

Kırsal kesimde bulunan taşlık araziyi tarıma kazandırmak istediklerini belirten Ünver, şöyle konuştu:

"Ziraat Odası yönetimi olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Bölgemizin kırsal kesiminde bulunan taşlık araziyi tarıma kazandırmak ve üretime katkı sağlatmak istiyoruz. Hizmet bizim için zevktir. Her iki aracımız çiftçilerimize ve odamıza hayırlı uğurlu olsun. Biz köylülerimizin, çiftçilerimizin gelişmesi için her türlü desteği vermeye, özveride bulunmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :